قبولی قاتلان خاموش در حوزه آموزش از طریق تقلب و فروش سوالات کنکور سراسری ۱۴۰۲

کانال‌ های مجازی فروش سؤالات کنکور و ابزار آلات تقلب در آزمون سراسری ۱۴۰۲ در روزهای نزدیک به کنکور کار خود را فشرده‌ تر کرده‌ اند تا با کشاندن داوطلبان به سمت تقلب، بی‌سواد های متخلفی روانه دانشگاه‌ ها شده و دکتر و مهندس‌ های قاتل از آن خارج شوند چرا که قانون سفت و سختی برای مقابله با متخلفان نداریم.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ تا زمان برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ حدود یک هفته باقی مانده است، در حالیکه مسؤولان هنوز درگیر قطع یا عدم قطع اینترنت هستند و به هوشمندسازی کنکور در سال‌های آینده می‌اندیشند، کانال‌های مجازی فروش سؤالات کنکور، پا را فراتر نهاده و اقدام به فروش ابزار آلات تقلب هم کرده‌اند.

هزینه های میلیونی برای تقلب در کنکور

شاید باورتان هم نشود اما این کانال‌ها انواع هندزفری نامرئی را به داوطلبان کنکور پیشنهاد می‌دهند و هزینه میلیونی دریافت می‌کنند و چه بسیارند داوطلبانی که اینچنین هزینه‌ای را پرداخت می‌کنند به امید فردایی روشن برای زندگی کاری و شخصی‌شان.

اما چه فردایی که این بی‌دانش‌های متخلف قرار است وارد دانشگاه شده و قاتلان خاموشی از آن خارج شوند که در هر کاری سبب ایجاد آسیب جدی مادی و معنوی به تعداد بیشماری زن و مرد بی گناه هموطن شوند و حتی شاید این فاجعه به قیمت جان مردم تمام شود.

هندزفری نامرئی برای تقلب در کنکور سراسری
هندزفری نامرئی یکی از ابزارآلات تقلب است، این هندزفری بخشی از یک گیرنده رادیویی یا بخشی از تلفن یا دستگاه شنیداری است که در گوش قرار می‌گیرد و صداها از این طریق دریافت می‌شود، مشاهده این هندزفری تقریبا غیرممکن است، تعدادی از ابزارآلات تقلب زیرپوست داوطلبان یا در گوش آنها با جراحی کاشته می‌شود.

این متخلفان بدون علم که البته توقعشان هم کم نیست و رشته‌هایی جز مهندسی و پزشکی را انتخاب نمی‌کنند به دکتر و مهندس‌هایی تبدیل می‌شوند که در کار خود تبحری ندارند و مرگ خاموش را برای ایرانیان رقم خواهند زد.

 دوره آموزشی برای یادگیری مهارت تقلب در کنکور!

به پیام یکی از کانال‌ها دقت کنید: «تقلب تو کنکور فقط یه ریسک نیست بلکه یه سری مهارت میخواد که طرف بتونه بدون هیچ استرسی این کار رو به نحو احسن به سرانجام برسونه تیم ما در کنار اینا همه آموزشهایی رو بصورت (تخصصی) برای شما عزیزان آماده کرده که شما با سربلندی از سرجلسه کنکور بیرون بیاید.»؛ ببینید که چگونه آموزش تقلب می‌دهند و کسی نیست تا جلویشان را بگیرد و حتی پس از ورود این متقلبان به دانشگاه هم قانونی برای مقابله با آنها نیست.

این کانال ها حتی برای پرداخت هزینه آموزش‌ها و فروش ابزار آلات‌شان شرایطی هم دارند و شاید باورتان نشود که به صورت خیریه هم کار می‌کنند!

به شرایطشان دقت کنید:

«به سه نفر از دوستان بی بضاعت کلید سر جلسه کنکور رایگان خواهیم داد.

تمام هزینه را بعد از قبولی کنکور از شما خواهیم گرفت منتها در عوضش باید پیش ما احراز هویت شوید.

میتوانید بدون هیچ گونه احراز هویتی نصف هزینه را قبل پرداخت کنید و نصف هزینه هم بعد از قبولی شما دریافت می‌شود، چون همچین شخصی که به قولش پایبند است و نصف هزینه را قبل می‌پردازد مطمئنا آدم مطمئنی هست که هزینه بعد از قبولی‌اش هم همراه با تشکر پرداخت می‌کند پس همچین اشخاصی نیاز به احراز هویت ندارند.»

وجود چنین کانال‌هایی نه تنها سبب فریب و بازی با احساسات عده‌ای از داوطلبان کنکور می‌شود بلکه به داوطلبان واقعی کنکور که از طریق درس خواندن و تلاش خودشان برای رسیدن به هدف می‌کوشند نیز استرس وارد می‌کند.

دوره های آموزشی برای تقلب در کنکور

اما سوال داوطلبان واقعی کنکور این است که چرا اینگونه کانال‌ها به این سهولت و امنیت می‌توانند کار کنند؟ این کانال‌ها حتی برای قبولی متخلفان در کنکور وعده تضمینی هم می‌دهند!

موضوع را از پلیس فتا پیگیری کردیم تا بدانیم آیا برخوردی با اینگونه کانال‌های متخلف صورت می گیرد یا خیر.

براساس اعلام پلیس فتا، در کنکور ۱۴۰۱ تعداد ۵ کانال و صفحه که در مجموع بیش از ۵۰ هزار نفر دنبال کننده دارند ضمن ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور، تجهیزات پیشرفته ارتباطی را نیز تحت عنوان ابزار تقلب با قیمت‌های گزاف به فروش می‌رسانند، کارشناسان پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی دو نفر ادمین اصلی این کانال‌ها را شناسایی کرده و پس از هماهنگی قضائی در یک اقدام غافلگیرانه آنها را در محل اختفای خود دستگیر کردند.

در بررسی محل دستگیری این افراد تعداد زیادی دوربین مخفی در انواع مختلف همچون خودکار، فلش، پریز، کارت ویزا و هندزفری نامرئی کشف شد که متهمان به همراه تجهیزات مکشوفه به پلیس فتا منتقل شدند.

بعد از شناسایی و دستگیری و انهدام این باند و بررسی‌های انجام شده مشخص شد که افراد دستگیرشده دارای مدرک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم بوده و حتی سواد آکادمیک هم نداشتند.

ورود حتی یک متخلف به دانشگاه برابر است با قتل تعداد بیشماری از هم میهنان ما

اما تا زمانی که مشتری برای خرید وسایل تقلب وجود داشته باشد، فروشندگان هم به کار خود ادامه می‌دهند، پس باید قانونی وجود داشته باشد که افراد متخلف از حضور در دانشگاه‌ها منع شوند.

تقلب سر جلسه کنکور و قبولی متخلفین

البته که قانون وجود دارد، در ماده ۵ قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم آزمون‌های سراسری برای تخلفات زیر مجازات در نظر گرفته شده است.

الف – ارتکاب هرگونه عملی که موجب بی‌نظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیر مجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار.

ب – ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه‌دار سازد، از قبیل:

۱ – ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.

۲ – تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دست‌اندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سؤال برای تخلف در آزمون.

۳ – ثبت نام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون بجای داوطلب اصلی.

ج – استفاده از هرگونه وسیله غیر مجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار.

د – کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سؤالات.

ه – دسترسی غیر مجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها.

و – هرگونه تغییر غیر مجاز سؤالات، اوراق و پاسخنامه‌های داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.

ز – افشای سؤالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو.

ح – خرید یا فروش سؤالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سؤالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیر واقعی باشد.

اما این قانون تا زمانی است که فرد هنوز در دانشگاه ثبت‌نام نکرده و نام دانشجو را یدک نمی‌کشد، به محض اینکه فرد حتی با تخلف وارد دانشگاه شد، دیگر نمی‌توان با وی برخورد کرد زیرا قانون فقط برای «داوطلب» است نه دانشجو؛ پس باید قانون محکمی باشد تا اگر فرد با تخلف به دانشگاه رفت پس از ثبت نام در دانشگاه هم بتوان مجازاتی در حد تخلفش برای وی درنظر گرفت زیرا در غیراینصورت ماجرای این متخلفان نیز شبیه همان افرادی می‌شود که سال گذشته با تخلف در مغایرت معدل به دانشگاه رفتند و با یک استفساریه در قانون بخشیده شدند.

بله، درک این جمله دشوار است؛ توضیح آن این است که در ماده ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری آمده است که اگر نسبت به نتایج یک داوطلب شبهه‌ای وجود دارد، باید برای رفع این شبهه آزمون مجددی برگزار شود؛ در این ماده واژه «داوطلب» کاملا مشخص است و به فردی می‌گویند که وقتی برای شرکت در آزمون ثبت نام می‌کند، شماره داوطلبی دریافت کرده و از آن روز تا پیش از ثبت‌نام در دانشگاه و دریافت شماره دانشجویی همچنان داوطلب محسوب می‌شود؛ اما اگر تخلف کنکوری همین فرد در زمانی که وی به دوره دانشجویی رسیده است ثابت شود دیگر ماده ۱۱ شامل حال او نمی شود چون وی دیگر داوطلب نیست.

استفساریه‌ای که فارغ التحصیلی ۹ هزار دکتر و مهندس بی‌سواد از دانشگاه‌ها را در پی خواهد داشت و با ورود این تعداد فارغ‌التحصیل بدون علم و دانش در مشاغل حساس جامعه قطعاً جان و مال بسیاری از هم میهنان به خطر خواهد افتاد.

بنابراین باید قانون سفت و سختی برای مقابله با متخلفان کنکوری وجود داشته باشد تا حتی یک نفر متخلف هم به دانشگاه وارد نشود، مسؤولان باید بدانند که ورود یک متخلف به دانشگاه برابر است با قتل تعداد بیشماری از هم میهنان ما.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن