بازار کار برای فارغ التحصیلان نساجی فراهم است

رییس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از پذیرش سالیانه ۱۰۰ دانشجوی رشته مهندسی نساجی در این دانشگاه خبر داد و گفت: خوشبختانه بازار کار برای فارغ التحصیلان رشته نساجی فراهم است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه امیر کبیر محمد امانی تهران رییس دانشکده ی مهندسی نساجی در مراسم معرفی دانشکده مهندسی نساجی برای ورودی‌های ۱۴۰۲ و همچنین تقدیر از دانشجویان برتر ورودی‌های سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۱ ، به سه بعد شناخت این دانشکده پرداخت و گفت: شناخت دانشکده مهندسی نساجی سه بعد دارد، اول اینکه دانشجویان باید بدانند رشته مهندسی نساجی چه رشته‌ای است و آنها به عنوان فرد جدید و تازه متولد شده در چه فضایی وارد شده‌اند. بنابراین در این بعد دانشجویان باید از رشته تحصیلی خود شناخت کافی به دست بیاورند.

وی در ادامه تصریح کرد: بعد دوم شناخت ویژگی‌های فیزیکی دانشکده مهندسی نساجی از منظر فضا، امکانات، آزمایشگاه‌ها و غیره است که دانشجویان باید در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کنند. در نهایت بعد سوم به شناخت اعضای هیات علمی دانشگاه برمیگردد که دانشجویان نو ورود از این سه بعد شناخت کافی کسب کنند.

رییس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: دانشجویان باید از همان ابتدای ورود به دانشگاه امر تحقیق و پژوهش را در خصوص خود، دانشکده و رشته تحصیلی آغاز کنند و بدانند دانشجو بودن چه موقعیتی دارد و اگر دانشجویان به این امر واقف باشند. در نهایت می‌توانند نسبت به بهره برداری از فضا، اساتید و وقت خود طی چهارسال تحصیل موفق عمل کنند. با توجه به اینکه سنین ۱۷ تا ۲۶ سالگی بهترین و طلایی ترین دوره زندگی هر انسانی است، می توان در دوران دانشجویی از این فرصت طلایی زندگی به بهترین نوع استفاده کرد.

امانی تاکید کرد: رشته های مختلفی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه های مهندسی وجود دارد اما با قطعیت می گویم رشته مهندسی نساجی به بالاترین سطح دانش و فناوری نیاز دارد به این مفهوم که ما در این رشته به بالاترین سطح دانش از رشته های دیگر نظیر مهندسی مکانیک، شیمی و غیره نیازمندیم. به گونه ای که هرگز تصور این همه پیچیدگی در علم نساجی وجود نداشت. بنابراین در این رشته دانشجویان می توانند مهندس کامپیوتر، شیمی، مکانیک و غیره قوی باشند.

رشته مهندسی نساجی یک رشته کاملا فناورانه و کاربردی است

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: رشته مهندسی نساجی و پوشاک یک رشته کاملا فناورانه و کاربردی است. بنابراین دانشجویان این رشته باید درک کنند در کجا قرار گرفته و چه کاری باید بکنند. بر این اساس باید از این فضایی که دانشگاه در اختیار دانشجویان این رشته قرار داده شده است به خوبی استفاده کنند.

امانی تاکید کرد: دانشکده مهندسی نساجی قدمت بسیار زیادی دارد و جز ۵ دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که تاسیس شد و در کنار رشته‌هایی مثل برق، کامپیوتر و غیره این نکته تشخیص داده شد که رشته نساجی بسیار مهم است.

وی یادآور شد: خوشبختانه دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر خلاف دانشگاه صنعتی شریف، در حوزه های عملی رشته های نساجی و غیره بسیار مهم و در جایگاه خوبی قرار گرفته‌اند به طوریکه اساتید بسیار بزرگی در این دانشگاه جذب شده‌اند و تک تک اساتید ما در حوزه‌های مختلف ممتاز و شاخص کشوری و جهانی هستند. حتی دانشجویان این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشجویان از نظر تکنیک بسیار قوی هستند.

رییس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: به دانشجویان رشته نساجی توصیه می‌کنم اساتید خود را به خوبی بشناسند و دنبال این نباشند با استادی واحد اخذ کنند که نمره خوبی از آن استاد دریافت کرده یا مسائل کاری را آسان می‌گیرد. بلکه باید دانشجویان با اساتیدی تعامل داشته باشند که آنها را به سمت توسعه حرکت می‌دهند.

رشته مهندسی نساجی گستره بسیاری وسیعی از مشاغل را در بر میگیرد

امانی تاکید کرد: دانشجویان رشته مهندسی نساجی از همین ترم یک واقعا فکر کنند در این گستره بسیار وسیعی که صنعت نساجی و پوشاک که از کاشت پنبه، پرورش کرم ابریشم، پرورش بز، شتر، پشم طبیعی شروع می‌شود تا به صنعت عظیم پتروشیمی برای الیاف مصنوعی و تولید پارچه و پوشاک ختم می‌شود، چه شغل، جایگاه، نقش و غیره را برای خود در نظر می گیرند و در این مسیر چه برنامه‌ریزی هایی انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه صنایع نساجی از ما گله دارند نیروی لازم برای استخدام در این صنعت را نداریم، افزود: با بیان اینکه ورودی های رشته مهندسی نساجی در دانشگاه‌های کشور کاهش یافته است این در حالی است که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ظرفیت پذیرش ۱۰۰ دانشجوی جدید را به طور سالیان داریم. ضمن اینکه ممکن است بعضا دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته نساجی در دانشگاه‌ها کیفیت لازم برای ورود به صنعت را نداشته باشند. بنابراین توصیه می‌کنم دانشجویان این رشته از همین امروز تلاش کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن