ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی با طرح آباد

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: بیش از ۸ هزار نفر در طرح آباد – آموزش برای اشتغال دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها – که با هدف رفع کاستی‌های مهارتی دانش آموختگان و ارائه آموزش‌های توانمندساز توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا می‌شود، ثبت نام نموده اند.

به گزارش ایزی تست، به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ دکتر حسین بلندی ۱۸ مهرماه در آغاز سی و سومین سال تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، در نشست خبری که به این مناسبت با اصحاب رسانه برگزار شد، حضور یافت و ضمن تشریح اقدامات صورت پذیرفته طی سه سال اخیر، برنامه‌های پیش روی این دانشگاه را تبیین نمود.

دکتر بلندی با توضیح این نکته که پرداختن به موضوع مهارت و مهارت‌ورزی همواره از موارد قابل توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده به گونه‌ای که طی سال‌ها در بیانات مختلف به آن تاکید فرموده‌اند، وظیفه نقش‌آفرینان اصلی آموزش‌های مهارتی در سطوح مختلف سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری را نقش‌آفرینی در این عرصه برای پیوند میان آموزش و اشتغال در جهت تسهیل و تضمین اشتغال جوانان دانست.

وی اظهار داشت: انطباق رسالت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی مبنی بر تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع با بهره‌مندی از مشارکت ایشان و تقویت توانایی‌ها برای اشتغال افراد در طیفی از مشاغل با بخشی از سیاست‌های کلی اشتغال ابلاغی سال ۱۳۹۰ مقام معظم رهبری با موضوع آموزش نیروی انسانی متخصص، کارآمد و ماهر متناسب با نیاز بازار کار فعلی و آتی و جلب همراهی بنگاه‌های اقتصادی و برقراری حمایت موثر ار بیکاران برای افزایش توانمندی ایشان در جهت دسترسی به اشتغال پایدار مبین این است که رسالت این دانشگاه رسالتی مقدس است، بنابراین بر همه واجب است که با تمام توان برای پیشبرد آن از هیچ تلاشی فروگذار ننماییم.

تضمین اشتغال با اختصاص بیش از ۱۵ هزار ظرفیت در پذیرش‌های دانشگاه علمی کاربردی

در ادامه ایشان اقدامات صورت پذیرفته طی دوره مدیریت فعلی دانشگاه را در حوزه‌های مختلف از جمله طراحی و اجرای برنامه تضمین اشتغال با اختصاص بیش از ۱۵ هزار ظرفیت در پذیرش‌های دانشگاه برای تعیین مسیر اشتغال بی‌واسطه دانشجویان و تدوین و تصویب طرح آباد آموزش برای تسهیل اشتغال دانش‌آموختگان بیکار سایر دانشگاه‌ها با تعهد سالانه ۵۰ هزار نفر و همچنین توجه ویژه به تضمین کیفیت با جایگزینی اصلاح مشکلات در مسیر حرکت به جای تصمیمات دفعی و پایانی از طریق نظارت هوشمند و اقدامات قابل توجه برای استقرار صلاحیت حرفه‌ای در سطح آموزش عالی طی مشارکت ذی‌نفعان را شرح داد.

دکتر بلندی افزایش ۳۰ درصدی متقاضیان این دانشگاه در دو سال اخیر نسبت به گذشته را نتیجه عملیاتی‌سازی برنامه‌های تحولی متناسب با ماموریت دانشگاه دانست.

وی ادامه داد: پس از انتشار برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و برنامه ابلاغی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در دولت چهاردهم، اقدامات به عمل آمده در این دانشگاه مورد بازبینی قرار گرفت که هم‌راستایی قابل توجه با آن‌ها، مهر صحت بر مسیر ترسیم شده نهاد، این امر نشانگر تاثیر خبرگان در طراحی برنامه‌های دانشگاه بوده است.

پیش بینی طرح آباد برای دانش آموختگان بیکار

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: رهبر معظم انقلاب همچنین در فرمایشاتی بر حمایت‌های مؤثر از بیکاران برای افزایش توانمندی آنها در دسترسی به اشتغال تاکید داشتند، که دانشگاه علمی کاربردی در این زمینه «طرح آباد» را پیش بینی کرده است که براساس آن برای دانش آموختگان بیکار دانشگاه‌ها برنامه‌هایی را تدوین کنیم.

بلندی افزود: بنابراین برای تحقق این برنامه‌ها نیاز بود که نگاه مدیریتی در این دانشگاه تغییر کند و ما به اصل و فلسفه دانشگاه بازگردیم. اولی کاری که امسال در همه شهرستان‌ها انجام داددیم آمایش بود و به نیازسنجی و نیازآفرینی توجه کردیم.

بلندی تاکید کرد: فرق ما با تمام دانشگاه‌ها به ویژه فنی حرفه‌ای این است که در محل کار باید آموزش بدهیم. ما در کدرشته‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی تضمین اشتغال کردیم. باید نظام صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی مستقر شود.

اگر در مورد طرح اشتغال دانشگاه علمی کاربردی با سوالی مواجه شدین می توانید پاسخ برخی از آنها را در پاسخ به سوالات متداول متقاضیان تضمین اشتغال دانشگاه علمی کاربردی مشاهده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن