توسعه رستوران‌های مکمل برای رفع چالش‌های تغذیه دانشجویان

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: توسعه رستوران‌های مکمل در جهت تنوع و رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدی‌گری دانشگاه‌ها می‌تواند برای رفع چالش‌های تغذیه موثر باشد.

به گزارش ایزی تست، به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر امامعلی‌پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در هفتادوپنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ضمن عرض خوش آمدگویی به میهمانان گفت: صحبت از چالش و دغدغه در حوزه تغذیه است، سالانه بیش از ۸ هزار میلیارد در حوزه تغدیه هزینه می‌شود اما هنوز چالش‌هایی وجود دارد و دولت، دانشگاه و دانشجو ناراضی هستند بنابراین باید در این خصوص اندیشید.

وی ادامه داد: از سال ۹۳ تا ۱۴۰۰ کارهای خوبی از جمله رتبه‌بندی رستوران‌ها و آشپزخانه و توسعه رستوران‌های مکمل که اکنون مغفول واقع شده است، رخ داد.

مدیر کل دفتر طرح و برنامه تصریح کرد: از سال ۱۴۰۱ روی الگو نوین تغذیه تمرکز کردیم و فاز مطالعاتی آن به اتمام رسیده و آماده شروع فاز اجرایی می‌باشد.

دکتر امامعلی‌پور با بیان اینکه ۲۰ درصد بودجه آموزش عالی صرف تغذیه می‌شود که می‌شود که آن را کاهش داد؛ افزود: دانشگاه‌ها بیشتر مشغول خوابگاه و تغذیه هستند تا آموزش و پژوهش در حالی که موضوع آموزش و پژوهش بسیار اهمیت دارد.

مدیر کل دفتر طرح و برنامه افزود: سهم دانشجو از تغذیه دانشجویی کمتر از ۱۰ درصد است بنابراین باید باقی را از منابع آموزش عالی تامین کنیم.

وی تصریح کرد: رستوران‌های مکمل یکی از بهترین گزینه‌ها برای حل چالش تغذیه دانشجویان است.

دکتر امامعلی‌پور با بیان اینکه بخشی از دانشگاه‌ها به سمت رستوران‌های مکمل حرکت کرده‌اند؛ اظهار کرد: صندوق رفاه نیز یک آیین نامه در خصوص تغدیه تدوین کرده و چندین راه حل وجود دارد که می‌تواند بحث تغذیه دانشجویان را مدیریت کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدفمند شدن یارانه‌های تغذیه یکی دیگر از راه حل‌های موجود برای رفع چالش‌های تغذیه است که ضروری است به آن بپردازیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن