توسعه رستورانهای مکمل برای رفع چالشهای تغذیه دانشجویان
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: توسعه رستورانهای مکمل در جهت تنوع و رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدیگری دانشگاهها میتواند برای رفع چالشهای تغذیه موثر باشد.
به گزارش ایزی تست، به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر امامعلیپور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در هفتادوپنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور ضمن عرض خوش آمدگویی به میهمانان گفت: صحبت از چالش و دغدغه در حوزه تغذیه است، سالانه بیش از ۸ هزار میلیارد در حوزه تغدیه هزینه میشود اما هنوز چالشهایی وجود دارد و دولت، دانشگاه و دانشجو ناراضی هستند بنابراین باید در این خصوص اندیشید.
وی ادامه داد: از سال ۹۳ تا ۱۴۰۰ کارهای خوبی از جمله رتبهبندی رستورانها و آشپزخانه و توسعه رستورانهای مکمل که اکنون مغفول واقع شده است، رخ داد.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه تصریح کرد: از سال ۱۴۰۱ روی الگو نوین تغذیه تمرکز کردیم و فاز مطالعاتی آن به اتمام رسیده و آماده شروع فاز اجرایی میباشد.
دکتر امامعلیپور با بیان اینکه ۲۰ درصد بودجه آموزش عالی صرف تغذیه میشود که میشود که آن را کاهش داد؛ افزود: دانشگاهها بیشتر مشغول خوابگاه و تغذیه هستند تا آموزش و پژوهش در حالی که موضوع آموزش و پژوهش بسیار اهمیت دارد.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه افزود: سهم دانشجو از تغذیه دانشجویی کمتر از ۱۰ درصد است بنابراین باید باقی را از منابع آموزش عالی تامین کنیم.
وی تصریح کرد: رستورانهای مکمل یکی از بهترین گزینهها برای حل چالش تغذیه دانشجویان است.
دکتر امامعلیپور با بیان اینکه بخشی از دانشگاهها به سمت رستورانهای مکمل حرکت کردهاند؛ اظهار کرد: صندوق رفاه نیز یک آیین نامه در خصوص تغدیه تدوین کرده و چندین راه حل وجود دارد که میتواند بحث تغذیه دانشجویان را مدیریت کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: هدفمند شدن یارانههای تغذیه یکی دیگر از راه حلهای موجود برای رفع چالشهای تغذیه است که ضروری است به آن بپردازیم.