پایان کار دانشگاه صنایع و معادن ایران با الحاق به دانشگاه خواجه نصیر
رئیس دانشگاه خواجه نصیر از منحل شدن دانشگاه صنایع و معادن ایران خبر داد و گفت: امکانات این دانشگاه به دانشگاه خواجه نصیر واگذار شده است و پردیس خودگردان ما در زمینهای این دانشگاه راهاندازی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا در گفتگو با امیررضا شاهانی، وی به تشریح جزئیات راه اندازی پردیس خودگردان در دانشگاه خواجه نصیر اشاره کرد و گفت: یک اتفاق خیلی خوبی که سال گذشته برای این دانشگاه افتاد این است که الحاق دانشگاه صنایع و معادن ایران متعلق به وزارت صمت به دانشگاه خواجه نصیر بود. ما عملا دانشگاه صنایع و معادن نداریم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر تصریح کرد: واقعیت این است دانشگاه صنایع و معادن سابق زمینهایی دارد که از نظر وزارت علوم و مصوبه شورای عالی اداری باید به دانشگاه خواجه نصیر واگذار شود. متاسفانه سانحه هلیکوپتر که اتفاق افتاد وقفهای در این زمینه ایجاد کرد؛ اما چون مصوبه هیات امنا در این زمینه تاسیس پردیس خودگردان داریم؛ بنابراین انتظار این است که پردیس ما در یکی از زمینهای دانشگاه صنایع و معادن ایران راه اندازی شود.
شاهانی تاکید کرد: دانشگاه صنایع و معادن هیچ عضو هیات علمی و دانشجو ندارد. بنابراین عمدهای چیزی که منتقل میشود، املاک و یک سری زمینها وجود دارد که واگذار شده است.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: بعید میدانم پردیس خودگردان دانشگاه به دلیل وجود کارهای اداری امسال دانشجو پذیرش کند.
پیشتر و در اردیبهشت ماه خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در این مورد عنوان کرد که امیررضا شاهانی گفت: دانشگاه صنایع و معادن متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ بر اساس تصمیم هیأت وزیران و شورای عالی گسترش وزارت علوم به جمع ۱۱ مرکز آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اضافه شد.
رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی گفت: براساس مصوبه ۱۳۹۰ هیأت وزیران و حکم قضایی دیوان عدالت اداری میبایست دانشگاه صنایع و معادن با همه اموال، املاک و تجهیزات به وزارت علوم تحقیقات و فناوری منتقل شود که اکنون تحقق یافت.
شاهانی با اشاره فعالیت آموزشی فعالی دانشگاه صنایع و معادن افزود: پیش از این دانشگاه صنایع و معادن در رشتههای مهندسی و مواد دانشجو میگرفته اما طی سالهای اخیر پذیرش دانشجو نداشته است و صرفاً فعالیتهای آموزشی آزاد انجام داده است.
رییس دانشگاه گفت: بودجه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۴۰ میلیارد تومان بوده است.
شاهانی گفت: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی از سال ۱۳۰۷ تشکیل شده، یعنی قبل از تاسیس دانشگاه تهران، اما ۲۰ سالی هست که بودجه عمرانی ندارد.
وی با اشاره به بودجه عمرانی در مسیر کمیسیون ماده ۲۳، گفت: اگر مصوبه سازمان برنامه و بودجه محقق شود ردیف بودجه عمرانی به این دانشگاه تعلق میگیرد.
شاهانی در خصوص ترمیم و تاسیس ساختمانهای جدید افزود: علاوه بر این طبق مصوبه هیأت دولت در سال ۱۴۰۲ دانشگاه میتواند از فروش و تهاتر املاک خود طرح تجمیع دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی را پیگیری کند.
رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی گفت: اگر طرح تجمیع در یک دوره ۱۰ساله صورت گیرد این دانشگاه به انضمام دانشگاه صنایع و معادن که از ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به ما ملحق شد در زمین ۲۴ هکتاری در شمال شرق تهران (حکیمیه) تشکیل میشود.
وی گفت: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرِالدین طوسی ۷ هزار و ۲۰۰ نفر دانشجو و همینطور ۲۰۰ دانشجوی بین المللی در ۱۱ دانشکده، مشغول به تحصیل دارد که از این تعداد بیش از ۶۰۰ دانشجو متأهل هستند که حدود ۶۰ نفر از ایشان متقاضی خوابگاه متأهلی میباشند که تا کنون توانستهایم تنها ۲۲ مقاضی خوابگاه متأهلی را اسکان دهیم.