تعیین دروس مهارتی برای دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه علامه
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دانشجوی دوره کارشناسی باید مهارتهایی را کسب کند که با حد کارشناسی خود هم بتواند خدماتی را ارائه کند بر همین اساس مشخصا برنامه دوره کارشناسی روانشناسی کامل تجدید نظر شده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از دغدغههای داوطلبان کنکور و پس از آن دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، اشتغال و فعالیت در حوزه تحصیل و علاقه خود است. چیزی که شاید گاهی کمتر شاهد آن باشیم و ممکن است دانش آموختگان در پیدا کردن شغل مناسب خود دچار مشکل شوند یا در حوزههای نامربوط به رشته و تخصص خود وارد فضای کاری شوند.
به همین منظور توجه به حرفه و مهارتی که دانشجویان در زمان تحصیل کسب میکنند به منظور ایجاد اشتغال مرتبط برای آنان از سوی مدیران و مسئولان مرتبط و در نتیجه داشتن جوامع متخصص و علاقهمند به حیطه کاری، از اهمیت بالایی برخوردار است.
در همین راستا، از آن جا که رشتههایی چون مشاوره و روانشناسی از آن دسته رشتههایی هستند که ورود دانشجویان به این حوزه و فعالیت در آن حمایت و برنامه ریزی مسئولان علمی و دانشگاهی را میطلبد، اقدامات دانشگاه علامه طباطبایی را در این راستا از رئیس دانشگاه، جویا شدیم.
عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در این باره در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مشخصا برنامه دوره کارشناسی روانشناسی کامل تجدید نظر شده و یکی از اقداماتی که هنوز ابلاغ نشده ولی تا حدودی نهایی شده این است که یک جدول دروس مهارتی به برنامه اضافه شده است.
او ادامه داد: دانشجوی دوره کارشناسی باید بر اساس جدول دروس مهارتی، مهارتهایی را کسب کند که با حد کارشناسی خود هم بتواند خدماتی را ارائه کند. برخی از رشتهها طوری هستند که دانشجویان در کارشناسی هم میتوانند کار انجام بدهند؛ مثلا در رشته حقوق فرد با کارشناسی میتواند کار حرفهای انجام دهد.
معتمدی اضافه کرد: در برنامه دکتری بالینی روانشناسی که در آن تجدید نظر شده و اکنون ما اجرا میکنیم، دانشجو یک سال کارورزی در بیمارستان و در برنامه دوره ارشد یک ترم کارآموزی دارد، در دوره کارشناسی هم یک جدول دروس مهارتی به جز دروس عملی و کارورزی دارد. دانشجویان با یک سری مهارتها آشنا میشوند که در کلینیک ها، بخشهای مختلف، صنعت و … میتوانند خدمات تخصصی ارائه دهند.