سوالات متداول دانشجویان درباره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

با ابلاغ آیین نامه جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه این سوال مطرح می شود که شاخص های انتخاب دانشجوی نمونه کشوری چیست و چگونه این دانشجویان انتخاب می شوند؟

 به گزارش خبرگزاری فارس، آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۲ که از سوی سازمان امور دانشجویان تهیه و تنظیم شده است، توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ شد.

دانشجوی نمونه فردی است که ویژگی‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی براساس شاخص‌های تعریف شده در این آیین‌نامه را دارد و توانایی ایجاد تغییر در محیط و تاثیرگذاری بر دیگران، او را از سایر دانشجویان متمایز می‌کند، دانشجوی نمونه در این جشنواره در سطح کشوری انتخاب و معرفی می‌شود.

دانشجویانی که بالاترین امتیاز را در گروه تخصصی و مقطع تحصیلی با رعایت حداقل امتیازهای مندرج در شیوه نامه اجرایی کسب کرده‌اند جزو دانشجوی نمونه کشوری قرار می‌گیرند.

 جزئیات آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

براین اساس، حداقل سنوات شرکت‌کنندگان در جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در مقاطع مختلف در دوره‌های کاردانی پیوسته و ناپیوسته ۴ نیمسال، کارشناسی پیوسته ۸ نیمسال، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته ۴ نیمسال، کارشناسی ارشد پیوسته ۱۲ نیمسال، دکتری حرفه‌ای: پزشکی ۱۴ نیمسال، دندانپزشکی و داروسازی ۱۲ نیمسال و دامپزشکی ۱۲ نیمسال، دکتری پیوسته ۱۲نیم سال، دکتری تخصصی ۸ نیمسال، دکتری تخصصی بالینی ۸ نیمسال است.

دانشجویان پس از گذراندن نیمی از سنوات می‌توانند در این رقابت شرکت کنند و همچنین دانشجویان مقطع دکتری تخصصی، در صورتی که طرح پیشنهادی رساله خود را در گروه آموزشی به تصویب رسانده باشند، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

دانشجویان باید در مقطع مورد تقاضا حداقل یک بار به عنوان دانشجوی سرآمد (در هر یک از عناوین سرآمدی) انتخاب شده باشند و حد نصاب معدل دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بدون احتساب نمره پایان نامه و رساله خواهد بود.

براساس آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور، پذیرش یک مقاله با نمایه معتبر در همان مقطع تحصیلی جایگزین شرط معدل است و هر دانشجو در هر مقطع تحصیلی صرفاً یکبار می‌تواند به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شود.

براین اساس، با توجه به لزوم تنوع در فعالیت‌ها، کسب حداقل امتیاز از فعالیت‌های مختلف براساس شیوه‌نامه اجرایی برای شرکت در این رقابت الزامی است.

این آیین‌نامه همچنین تاکید دارد که دانشجویان دارای سابقه محکومیت قطعی شوراهای انضباطی یا سایر مراجع قانونی در مقطع مربوطه، امکان شرکت در همان مقطع تحصیلی را ندارند.

دانشگاهیان باید توجه داشته باشند که دانشجویان شاغل به تحصیل در ۲ رشته، فقط در رشته تحصیلی اصلی مجاز به شرکت هستند.

در این بخش به پرسش و پاسخ سوالات دانشجویان می‌پردازیم.

پرسش: به جدول امتیاز بندی‌ها از چه طریق می‌توان دسترسی داشت؟

پاسخ: پس از ابلاغ شیوه نامه در شیوه نامه تمام جزئیات امتیاز بندی آمده است.

پرسش: ظرفیت گرایش‌های مقطع ارشد تفکیک شده هستند یا به صورت مشترک ذیل رشته اصلی اعلام می‌شوند؟

پاسخگروه‌های تخصصی و مقاطع تحصیلی هر کدام به صورت جداگانه بررسی می‌شوند.

پرسش: آیا این آیین نامه مصاحبه دارد؟

پاسخ: کسانی که مرحله نهایی راه پیدا کنند مصاحبه خواهند داشت.

پرسشکسی که برای پست داک اقدام کرده است، می‌تواند شرکت کند؟

پاسخدر اولین فراخوان بعد از فراغت از تحصیل در مقطع دکتری می‌توانید شرکت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن