بورس دانش هزار کنکوری

مسئول کارگروه بورس دانش گفت: پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۰۳، یک هزار و ۱۱۹ ظرفیت بورس دانش در سراسر کشور داشته باشیم.

به گزارش ایزی تست، بنابر اعلام روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر رضا گلشن خواص، مسئول کارگروه بورس دانش در خصوص بورس دانش گفت: بورس دانش با هدف حمایت از داوطلبان کنکور سراسری که در رشته‌های علوم پایه و رشته‌های مورد نیاز کشور تصمیم به ادامه تحصیل دارند، طراحی شده است.

وی افزود: بر اساس شیوه‌نامه بورس دانش، ۵ درصد برتر داوطلبان هر گروه آزمایشی می‌توانند در تعدادی از رشته‌های علوم پایه و رشته‌هایی که مورد نیاز کشور است به ادامه تحصیل بپردازند و بورسیه تحصیلی شوند.

مسئول کارگروه بورس دانش تصریح کرد: بیش از ۳۰ دانشگاه و ۳۰ رشته در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شده است که در میان آن‌ها رشته‌های علوم پایه و برخی رشته‌های ۵گانه علوم انسانی، تجربی، فنی، هنر و زبان‌های خارجی وجود دارد و داوطلبان برتر هر گروه آزمایشی می‌توانند با انتخاب آن رشته و دانشگاه بورس تحصیلی شوند و به ادامه تحصیل بپردازند.

دکتر گلشن خواص اظهار کرد: در سال گذشته داوطلبان کنکور سراسری که در بورس دانش پذیرفته می‌شوند ماهیانه مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت کرده‌اند که در سال جاری این رقم افزایش یافته است، این مبلغ می‌تواند حمایت خوبی از دانشجویان کارشناسی باشد.

مسئول کارگروه بورس دانش اظهار کرد: داوطلبان پس از اتمام مقطع کارشناسی اگر کیفیت تحصیل خود را حفظ کرده باشند و جزء دانشجویان برتر دانشگاه خود باشند می‌توانند در ادامه تحصیل خود تا مقطع دکتری و هئیت علمی نیز از بورس دانش بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۰۳، یک هزار و ۱۱۹ ظرفیت بورس دانش در سراسر کشور داشته باشیم؛ ادامه داد: برای بهره‌مندی از بورس دانش پراکندگی خوبی در سراسر کشور در نظر گرفته شده است تا همه بتوانند از آن بهره‌مند شوند بنابراین اگر داوطلبان کنکور سراسری قصد دارند بورس دانش شوند فقط کافیست از طریق دفترچه کنکور سراسری یکی از رشته‌های مورد حمایت بورس دانش را انتخاب نمایند و از مزایای آن بهره‌مند گردند.

به گزارش خبرگزاری مهر در گفت و گو با دکتر محمدجواد سلمانپور وی با اشاره به بورس دانش گفت: بورس دانش یک فرصتی است برای افرادی که قصد دارند در رشته‌های فنی و مهندسی، علوم پایه و برخی از رشته‌های علوم انسانی ادامه تحصیل دهند.

وی ادامه داد: هدف اصلی بورس دانش ایجاد فرصت برای نخبگان کشور است تا در رشته‌های راهبردی مورد نیاز امروز و آینده کشور تحصیل کنند.

رشته های دارای بورس در دفترچه کنکور درج شده است

معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان افزود: این فرصت امسال برای یک هزار نفر از دانش آموزانی که داوطلب کنکور هستند ایجاد شده و در دفترچه کنکور نیز درج شده است.

رشته های دارای بورس دانش

وی گفت: بورس دانش به دانش آموزانی که علاقمند هستند در رشته‌های فنی و مهندسی، علوم پایه و برخی از رشته‌های علوم انسانی تعلق می‌گیرد و داوطلبان از این طریق وارد دانشگاه‌های برتر کشور می‌شوند.

مصاحبه علمی برای انتخاب افراد منتخب بورس دانش

سلمانپور با بیان اینکه داوطلبان در زمان انتخاب رشته می‌توانند رشته‌های دارای بورس دانش را انتخاب کنند، افزود: بعد از انتخاب رشته، سازمان سنجش آموزش کشور سه برابر ظرفیت یعنی ۳ هزار نفر را به معاونت بورس سازمان امور دانشجویان معرفی می‌کند، سپس این داوطلبان برای مصاحبه علمی به هیأت‌های استانی در هر استان معرفی می‌شوند و افراد منتخب توسط هیأت‌های مذکور به سازمان امور دانشجویان معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: سپس سازمان امور دانشجویان پس از جمع بندی، اسامی منتخبین را برای اعلام به داوطلبان به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال می‌کند.

مزایای دریافت بورس دانش

سلمانپور با اشاره به مزایای بورس دانش افزود: دانشجویان بورس دانش علاوه بر اینکه تحصیل آنها طی ۴ سال دوره کارشناسی رایگان بوده و شهریه و هزینه خوابگاه نمی‌پردازند، ماهانه مقرری مشخصی نیز دریافت می‌کنند. همچنین این دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و مقاطع بالاتر در اولویت بورس دانش خواهند بود، این اولویت تا عضویت هیأت علمی می‌تواند استمرار پیدا کند.

وی همچنین یادآور شد: این دانشجویان طی چهار سال مقطع کارشناسی بورس دانش هستند ولی اگر با افت تحصیلی مواجه شوند، ممکن است لغو بورس شوند. بورس دانش بین دانشگاه‌های برتر کشور توزیع شده و رشته‌های آن و سهمیه دانشگاه‌ها مشخص شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن