اطلاعیه برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) در تاریخ ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳

سازمان ملی سنجش طی اطلاعیه از برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) در تاریخ ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳ و عدم تغییر تاریخ نوبت دوم کنکور خبر داد.

به گزارش ایزی تست، متن اطلاعیه سازمان سنجش به این شرح می‌باشد:

به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) می‌رساند علی‌رغم احتمال اعلام تعطیلی سازمان‌ها و ادارات دولتی در برخی از مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها به دلیل شدت گرما و آلودگی هوا در اثر گرد و غبار، آزمون مذکور در هر یک از گروه‌های آزمایشی در تاریخ‌های اعلام شده به شرح جدول ذیل در ۴۰۸ شهرستان و بخش مختلف کشور برگزار خواهد شد.

گروه‌های آزمایشی

تاریخ برگزاری آزمون

علوم ریاضی و فنی

صبح پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۱

علوم انسانی

هنر

بعدازظهر پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۱

زبان‌های خارجی

علوم تجربی

صبح جمعه ۱۴۰۳/۰۴/۲۲

لذا داوطلبان ضرورت دارد با توجه به مفاد اطلاعیه پرینت کارت شرکت در آزمون به تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۲ مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در تاریخ و ساعت تعیین شده در کارت شرکت در آزمون در حوزه امتحانی مربوط حضور یابند.

شایان ذکر است جهت رفاه حال داوطلبان، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مطلوب آزمون با استانداری‌های محترم به عمل آمده است.

به گزارش خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، پورعباس با بیان اینکه نوبت دوم آزمون سراسری فردا برگزار خواهد شد، گفت: نتایج کارنامه اولیه نوبت دوم نیمه اول شهریورماه اعلام می‌شود.

عبدالرسول پورعباس، سرپرست سازمان ملی سنجش در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: امسال نوبت اول آزمون سراسری اردیبهشت‌ماه برگزار شد و نوبت دوم آن فردا برگزار می‌شود.

او ادامه داد: در نوبت اول حدود یک میلیون و ۱۱۵ هزار نفر شرکت کردند و در نوبت دوم حدود ۹۸۴ هزار نفر شرکت خواهند کرد. دلیل این اختلاف برگزاری همزمان آزمون سراسری با کنکور دانشگاه فرهنگیان بوده است.

وی افزود: سازمان ملی سنجش بیش از ۱۰۰ آزمون را در سراسر کشور برگزار می‌کند که کمترین متقاضی برای یک آزمون ۱۰۰ هزار نفر و بیشترین متقاضی ۶۰۰ هزار نفر بوده است.

او با بیان اینکه سازمان ملی سنجش در سال حدود ۴۵ هفته درگیر آزمون‌ها است؛ ادامه داد: برخی از آزمون‌ها همچون کنکور در چند نوبت و آزمون سراسری نیز در ۵ نوبت مستقل برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تاثیر سوابق تحصیلی به نوعی باعث حذف کنکور می‌شود؛ افزود: امسال تاثیر سابقه تحصیلی برای پذیرش متقاضیان دانشگاه‌ها ۵۰ درصد است و سال آینده ۶۰ درصد خواهد بود.

او ادامه داد: ۱۵ درصد ظرفیت متقاضیان در رشته‌های مطلوب جامعه شرکت می‌کنند.

پورعباس با بیان اینکه سازمان ملی سنجش با وزارت آموزش و پرورش مذاکراتی را داشته افزود: هفته آینده نتایج اولیه امتحانات نهایی اعلام و پس از بازنگری امتحانات در نیمه مردادماه، نتایج سوابق تحصیلی به این سازمان اعلام می‌شود.

او با بیان اینکه امسال هر متقاضی ۴ نمره معتبر از سازمان ملی سنجش دریافت می‌کند؛ تصریح کرد: امسال ۴ نوبت آزمون سراسری برگزار شد به طوری که ۲ نوبت در سال جاری و ۲ نوبت در سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: کارنامه اولیه اردیبهشت‌ماه به داوطلبان ارائه شده و نتایج کارنامه اولیه نوبت دوم کنکور نیمه اول شهریورماه اعلام می‌شود.

سرپرست سازمان ملی سنجش تصریح کرد: تاکنون هیچ مصوبه‌ای مبنی بر تغییر سهمیه‌ها اعلام نشده و سهمیه امسال نیز همچون سهمیه سال‌های گذشته است.

وی با بیان اینکه شورای انقلاب فرهنگی موظف است بر سهمیه‌ها نظارت داشته و آن‌ها را بازنگری کند؛ تصریح کرد: سهمیه‌ها براساس منطقه ۱.۲، ۳ و ایثارگران ۵ درصد و ۲۵ درصد است.

پورعباس با اشاره به اینکه سازمان ملی سنجش دو ماموریت اصلی زیر نظر رئیس‌جمهور دارد؛ اظهار کرد: ماموریت اول این سازمان پایش داوطلبان دانشگاه‌ها و ماموریت دوم آن سنجش و پایش موسسه‌ها و مراکزی است که می‌خواهند به متقاضیان سرویس دهند.

او ادامه داد: سال به سال ظرفیت بورسیه براساس اعلام سازمان‌ها و مراکز افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، سرپرست ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش با بیان اینکه دو رشته روانشناسی و حقوق بیشترین متقاضیان رشته علوم انسانی هستند، گفت: در گروه علوم انسانی حدود ۲۷۰ هزار نفر داوطلب وجود دارد که همین حدود ظرفیت تعیین شده است.

به گزارش ایسنا، عبدالرسول پورعباس امروز در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه علم و صنعت ایران در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خصوص اجرای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این مصوبه امروزه دو سال است که اجرا می‌شود و مجلس شورای اسلامی سال گذشته مصوب کرد که تا سال ۱۴۰۶ به روال گذشته برگردیم، این موضوع به شورای نگهبان ارجاع داده شد اما شورا مصوبه مجلس را رد کرد.

وی در ادامه افزود: معمولا مصوباتی که در شورای نگهبان رد می‌شود یا باید مجلس آن را تصحیح کند و یا از آن عبور کند. در صورت اصرار مجلس باید موضوع به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده شود که در این مورد این مصوبه هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مجلس را به مصلحت ندانست.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام اموزش کشور خاطر نشان کرد: بنابراین مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برقرار است و کار با آن ادامه می‌یابد.

پورعباس همچنین به ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها از طریق کنکور ۱۴۰۳ اشاره کرد و تاکید کرد: در گروه علوم ریاضی و فنی حدود ۱۲۵ هزار داوطلب داریم و ظرفیت سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار نفر بود. برای این گروه اگر همه داوطلبان انتخاب رشته کنند صندلی وجود دارد و رقابت بر سر صندلی بهتر است.

وی ادامه داد: درباره گروه علوم انسانی نیز حدود ۲۷۰ هزار نفر داوطلب وجود دارد که همین حدود ظرفیت وجود دارد. البته در این گروه رشته‌هایی مانند حقوق و روانشناسی دارای بیشترین رقابت هستند.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه شب گذشته پلیس فتا اعلام کرد که ۱۱۴ نفر را در زمینه تقلب و فروش تجهیزات تقلب دستگیر کرده است، خاطر نشان کرد: شب آرامی گذراندیم و مشکل خاصی گزارش نشده است. طبق روال هرساله با وزارت نیرو همکاری شده است که قطعی برق در حوزه‌های کنکور نداشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن